Digitaal onze school ontdekken

Omwille van Corona kunnen wij helaas geen echte opendeurdag houden dit schooljaar.

Daarom hebben wij een leuk filmpje gemaakt zodat u toch kan kennismaken met basisschool Sint-Eduardus.  Wij stellen u zowel onze kleuter- als lagere school voor, leggen u graag onze visie uit en tonen u wat de kinderen allemaal doen in de klas.

Kansen geven en kansen krijgen, leren samenwerken en samenleven, dat zijn waarden die Sint-Eduardus hoog in het vaandel draagt. Vanuit het opvoedingsproject leren de kinderen respectvol omgaan met zichzelf, met anderen, met het milieu en onze multiculturele samenleving.  Wij dagen kinderen uit om op eigen tempo te groeien in zelfredzaamheid, waarbij het welbevinden belangrijk is.

Naast de turnlessen kan uw kind zich motorisch ontwikkelen en bewegen in verschillende buitenactiviteiten.  Wij zetten in op een gezonde levensstijl door middel van fruitmomenten, sport, spel en beweging.  Zo gaan wij regelmatig met onze leerlingen op stap in de omliggende parken.  Want ook daar kan je veel leren terwijl je beweegt.

Sint-Eduardus basisschool biedt uw kind vanaf de 1ste kleuterklas tot en met het 6e leerjaar een kwalitatieve opleiding in een vertrouwde omgeving.  Nadien kunnen zij naar het Sint-Eduardus instituut, onze secundaire school te Merksem.

Inschrijven Sint-Eduardus

Wil jij graag jouw kind inschrijven op Sint-Eduardus?  Dan kan dat via het digitaal aanmeldsysteem. Nadien maken wij graag tijd voor u na een telefonische afspraak. Na een afspraak bent u ook van harte welkom op onze school voor een rondleiding zodat u eerst met onze school kan kennismaken.